Elektrisch roken

Alhoewel elektrisch roken alles behalve nieuw is zal dit voor de meeste mensen toch wel zo voelen, want de meesten zijn pas recentelijk met elektrisch roken begonnen. Dat is ook niet zo vreemd, want nu pas is elektrisch roken ook eigenlijk pas echt in opkomst. Dat betekent ook dat nu het moment is om het een serieuze kans te gaan geven, want het aanbod is waarschijnlijk nog nooit zo groot geweest als het op het huidige moment is. Daarnaast is het met elektrisch roken ook zo dat het natuurlijk gewoon steeds meer ingeburgerd raakt en dat men op dit moment eigenlijk niet eens meer vreemd opkijkt als je uit je zak niet een pakje sigaretten haalt maar een elektronische sigaret. Je ziet ook dat een elektronische sigaret kopen populair is, want anders zou er onmogelijk zoveel aanbod in zijn. Winkels en dergelijke willen dan ook allemaal maar wat graag meeliften op het succes van de elektronische sigaret en dit toont dus ook maar eens te meer dan elektrisch roken op dit moment absoluut een hype is. De vraag is echter of er wel van een hype kan worden gesproken in dit geval, want wellicht is de elektronische sigaret zelfs wel gewoon een blijvertje.

Elektrisch roken goed voor omgeving

Je omgeving zal het niet erg vinden als je overstapt op elektrisch roken, want immers is het met elektrisch roken zo dat er geen nare geurtjes vrijkomen en dergelijke en ook het beetje rook dat er bij elektrisch roken vrijkomt is natuurlijk totaal niet storend voor je omgeving. Dit gezegd hebbende is het ook nog eens zo dat elektrisch roken gewoon geoorloofd is op werkplekken waar normaliter een sigaret verboden is. Waar en wanneer je wilt kun je dus elektrisch roken. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld ook voor het openbaar vervoer en gelegenheden als restaurants. Elektrisch roken biedt dus zeer zeker perspectief en de elektronische sigaret kopen is dan ook helemaal geen slecht plan.

Waarom elektrisch roken?

Elektrisch roken kent eigenlijk geen nadelen, alhoewel het natuurlijk altijd beter blijft om in z’n geheel niet te roken. Wel is het in elk geval geen geheim dat elektrisch roken toch een vele malen beter alternatief vormt voor het reguliere roken. Het is bijvoorbeeld goedkoper en juist dat is met de reguliere sigaret natuurlijk nog wel een probleem. Jaarlijks worden de accijnzen verder verhoogd en daardoor zijn deze onderhand bijna onbetaalbaar, dus waarom zou je jezelf het dan niet gunnen om naar de e-sigaret over te gaan, daar een elektronische sigaret kopen veel beter betaalbaar is.

Previous post:

Next post: